Bemutatkozunk

Ismerje meg cégünket

Szolgáltatásaink között megtalálható a teljes generálkivitelezésen túlmenően számos részfeladat, mint például homlokzat felújítás, kerítésépítés, fürdőszoba átépítés, térkövezés és egyéb kisebb munkák. Ezekkel a tevékenységekkel is igyekszünk ügyfeleink igényeit magas színvonalon kielégíteni.
56 +
elkészült projekt
0 év
tapasztalat

Értékeink

Szakértelem

Szakmailag képzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak minden projekten, biztosítva a kiváló munkavégzést.

Minőség

A minőségre összponotsítva garantáljuk, hogy az építési munkák a legmagasabb szabványoknak megfeleljenek.

Megbízhatóság

A Vabatherm megbízhatósága biztosítja, hogy minden projekt időben és a megbeszélt feltételek szerint valósuljon meg.

Munkatársaink

Murányi Ádám - Vabatherm Kft.

Murányi Ádám

Ügyvezető

Több, mint 10 éves építőipari, és üzleti életben szerzett tapasztalatomat próbálom cégem irányításában kamatoztatni. A ranglétrát végigjárva, jutottam el manapság oda, hogy folyamatos munkát, és remélhetőleg egy jó munkahelyet biztosítok alkalmazottaimnak, és próbálok folyamatosan többet adni. Személyes mottóm: A folyamatos fejlődés, amely még nem megy a minőség rovására!

Varga Balázs - Vabatherm Kft.

Varga Balázs

Ügyvezető

Évtizedek alatt szerzett, építőipari tapasztalataimat próbálom cégünk javára fordítani! Jelenleg főként, az ausztriai partnerekkel való kapcsolattartás a fő tevékenységi köröm.

Varga Patrik - Vabatherm Kft.

Varga Patrik

Projektvezető

Legjobb tudásom szerint irányítom cégünk projektjeinek nagy részét. A tervezéstől kezdve, a kivitelezés folyamatán keresztül a feladatok minden apró részletében részt veszek. A Vabatherm Kft. teljes egészében megegyezik a saját elképzelésemmel, így számos elégedett ügyfelet tudhatunk a hátunk mögött.

Kósi Éva

Kósi Éva

Projektvezető

Cégünk kivitelezési projektjeinek megvalósításában veszek részt, a tervezéstől kezdve egészen a kulcsrakész átadásig. A Vabatherm Kft-nél építészmérnöki végzettségem és közel 20 éves kivitelezői szakmai tapasztalatom legjavát hasznosítom.

Fajkusz Attila - Vabatherm Kft.

Fajkusz Attila

Pénzügy

Cégünk hisz a precíz kivitelezésben, ezért a vállalat pénzügyeiben is a tökéletességre törekszem, valamint a lehető leggyorsabb megoldásra.

2007
Alapítás
Győri székhelyű vállalatunk 2007 óta áll az építőipar szolgálatában, kezdetektől fogva az épületgépészeti kivitelezés területén szerzett szakértelmünkkel kiemelkedve.
2007
2014
Ausztriai terjeszkedés
2014 jelentette számunkra az első jelentős mérföldkövet, amikor Ausztria területén is megkezdtük épületgépészeti tevékenységünket, ezzel nemzetközi szinten is megvetve lábunkat.
2014
2018
Teljeskörű generálkivitelezés
2018 egy újabb fontos év volt számunkra, amikor is teljes generálkivitelezési tevékenységbe kezdtünk, elsősorban prémium családi házak építésére koncentrálva. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen a területen is magas színvonalú munkát tudunk nyújtani.
2018
2023
Újabb mérföldkövek
Nem csak új építésekre specializálódtunk, hanem a meglévő épületek átalakításában is jelentős tapasztalatra tettünk szert. Példaként említhetjük a 2023-ban Ausztriában átépített 20 szobás szállodát és a Bécs melletti 1.100 m2 alapterületű Wellness részleg megvalósítását.
2023

AJÁNLATKÉRÉS

A küldés gombra kattintva elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és beleegyezem, hogy a Vabatherm Kft. a megadott elérhetőségeimen felvegye velem a kapcsolatot.